Kookwedstrijd ‘Westerveld kookt over!’: is jouw recept het beste?

Bedenk het lekkerste, leukste en gezondste recept en win mooie prijzen.

Win een prijs t.w.v. 100,- euro, een Meet&Greet met Janny van der Heijden van Heel Holland Bakt en draag voor de rest van 2019 de eretitel van beste kok uit Westerveld!

Wij dagen u uit om het meest lekkere, leuke en gezonde gerecht van de gemeente Westerveld te bedenken. Bedenk een gezond recept en stuur deze op. Uw recept kunt u van 1 tot en met 28 februari indienen bij de beweegcoaches. Lever uw recept aan op een leuke en creatieve manier. Een heuse vakjury - bestaande uit een kok, beweegcoach, diëtist en een wethouder - beoordelen de recepten.  Zij bepalen welk gerecht het meest lekker, vers, regionaal, gezond en betaalbaar is. De beste 5 recepten doen zaterdag 2 maart mee aan de wedstrijd waar de jury de gerechten live zal beoordelen en proeven, waar ook Janny van der Heijden van Heel Holland Bakt bij aanwezig is.

De wedstrijd is voor jong en oud uit de gemeente Westerveld. Vermeld bij het insturen de naam van het recept, je contactgegevens, de ingrediënten, de bereidingswijze en een foto van het gerecht. Mail je recept naar de beweegcoaches: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl