Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Op woensdag 16 januari 2019 is de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Westerveld mét bekendmaking van de prijswinnaars van de fotowedstrijd.

De gemeente Westerveld opent op woensdag 16 januari 2019 om 19.30 uur de deuren van het gemeentehuis voor een nieuwjaarsbijeenkomst voor:

oude en jonge Westervelders, studenten, werkgevers, werknemers, zzp’ers, mensen ‘in between jobs’, pensionado’s, inwoners die geboren en getogen zijn op Westervelds grondgebied, ‘nieuwe’ inwoners, inwoners die hun talent al hebben ontdekt en inwoners die hun talent nog zullen ontdekken, leden en bestuursleden van verenigingen, inwoners die de krachten bundelen in eigen dorp en al die andere Westervelders.

Kortom: voor alle Westervelders

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst worden de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt én wordt de publieksprijs nog bepaald door alle aanwezigen.