Winnaars fotowedstrijd

Woensdag 16 januari 2019 zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt. Voor de publieksprijs konden alle aanwezige bezoekers hun stem die avond uitbrengen.

Het thema van de wedstrijd was duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Maar liefst 22 foto's werden ingestuurd en beoordeeld door de jury bestaande uit burgemeester Jager, wethouder de Jong en mevrouw Lokkers van het bedrijf ATB Nederland (Wapserveen).

De eerste prijs is gewonnen door Angelique Schipper-Blok. De jury koos haar foto als winnaar omdat de foto mooie elementen van duurzaamheid laat zien: koeien in een bloemrijke wei en zonnepanelen op het dak.
De tweede prijs is gewonnen door Marianne Miltenburg. Op de foto ziet u het kraampje met streekproducten van biologische boer Sil.
De derde prijs is gewonnen door Gerrit Katoen. Een prachtige foto van de Nijstad in Dwingeloo. Duurzaam is vooral het gebruik van materialen als riet en hout.

De foto van Marianne Miltenburg bleek ook de publieksfavoriet.
De winnende foto's krijgen een mooie plek in de gemeentegids 2019/2020 die medio mei 2019 huis-aan-huis verspreid wordt.

winnaars fotowedstrijd