Bouw mee aan het sport- en preventieakkoord Westerveld

Er zijn kansen voor sport en bewegen in Westerveld! In 2020 slaan we in Westerveld de handen ineen om tot een lokaal sport- en preventieakkoord te komen.

Maar wat houdt dat precies in? In een sport- en preventieakkoord maken inwoners, lokale sport- en beweegaanbieders, zorg-, welzijns-, en onderwijsinstellingen, ondernemers en de gemeente afspraken. Afspraken over hoe we via sport en bewegen in Westerveld nog gezondere en vitalere inwoners krijgen.

Er gebeuren al veel goede dingen op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Westerveld. Maar waar liggen kansen om het samen of slimmer te doen?

• Heeft u ideeën over hoe we de sport kunnen versterken?
  • Heeft u ideeën over hoe we sport en bewegen kunnen inzetten in het tegengaan van overgewicht, een ongezonde leefstijl, eenzaamheid of sociale uitsluiting?
  • Of wil uw sportclub of organisatie graag meer samenwerken, maar weet u niet hoe?

Dan nodigen we u van harte uit op de startbijeenkomst op 28 januari 2020. Tijdens de startbijeenkomst wordt uitleg gegeven over het sport- en preventieakkoord Westerveld. Gemeente Westerveld wil samen met u ideeën, kansen en uitdagingen inventariseren en deze uitwerken tot een lokaal sport- en preventieakkoord.

Informatie en aanmelden

Voor meer informatie: sportformateur Mieke Zijl, mzijl@sportdrenthe.nl
Aanmelden voor de bijeenkomsten van via de website van Sport Drenthe.