Naturalisaties

Donderdag 16 januari 2020 hebben twee inwoners van Westerveld, het Nederlanderschap verkregen.

Onder hen het jongste zoontje van het gezin Al-Jaroud waarvan de andere gezinsleden medio 2019 het zogeheten bewijs van bekendmaking al uit handen van burgemeester Jager kregen.

Ceremonies tot naturalisatie kennen in Westerveld een formeel deel en een informeel deel, waarbij de nieuwe Nederlanders – met een aantal gasten van hen – ontvangen worden door burgemeester Jager. Tijdens het formele deel van de bijeenkomst leggen nieuwe Nederlanders de eed of de belofte af en reikt burgemeester Jager het besluit van Nederlanderschap uit. Heel jonge kinderen zoals het zoontje van het echtpaar Al-Jaroud afgelopen donderdag, hoeven nog niet een eed of belofte uit te spreken.

Jongste telg van de familie Al-Jaroud heeft ook het Nederlanderschap verkregen

Jongste zoontje van familie Al-Jaroud heeft het Nederlanderschap verkregen