Uw woning energiezuinig maken? Kom naar de duurzame up date avond!

Het nieuws is u vast niet ontgaan: we gaan richting aardgasvrij wonen. Veel inwoners van de gemeente Westerveld zijn al bezig met energiebesparende maatregelen. Zonnepanelen op daken, isolatieglas of tochtstrippen. Allemaal maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken. Wilt u weten wat u kunt doen? Kom dan naar de duurzame up date avond op 29 januari 2020 vanaf 19.30 uur in ‘Ons Dorpshuis’, Wilhelminaoord. Deze avond wordt georganiseerd door het Drents Energieloket en de gemeente Westerveld.

Tijdens de duurzame up date avond bekijken de onafhankelijke adviseurs van het Drents Energieloket samen met u wat u kunt doen om uw woning energiezuinig te maken. Wilt u bijvoorbeeld duurzame verwarming, dan moet u eerst kijken of uw woning goed geïsoleerd is. We kijken welke ‘update’ een match is voor uw type woning, wat dit gaat kosten en of u in aanmerking komt voor eventuele financiële regelingen. Op elk woningtype zijn maatregelen toepasbaar om energie te besparen. Er worden presentaties gegeven door het Drents Energieloket met tips en mogelijkheden om aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw woning. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt waar kennis gemaakt kan worden met lokale bedrijven, hun werkwijze en gerealiseerde projecten.

Aanmelden is noodzakelijk

Geïnteresseerd in dé beste match voor uw woning? Meld u dan snel aan via: www.drentsenergieloket.nl/update. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Logo duurzame up date