Welpen Scouting Diever viert jubileum

Scouting bestaat uit verschillende speltakken: Bevers (van 5-7 jaar), Welpen (7-11 jaar), Scouts (11-15 jaar), Explorers (15-18 jaar) en Stam (>18jaar). Sommige speltakken zijn vrij jong en anderen bestaan al wat langer: dit jaar bestaan de Welpen zelfs 100 jaar!

Alle reden voor Scouting Nederland én Scouting Diever om er een feestjaar van te maken. Een groep Welpen van Scouting Diever wilde het jubileum onder andere vieren door samen met het college taart te eten, en daar heeft het college uiteraard ‘Ja’ op gezegd. Dinsdagochtend 14 januari 2020 kwam een groep Welpen (gidsen en hulpgidsen) met een prachtige taart naar het gemeentehuis waar het voltallige college hen heeft ontvangen. Na het taart eten en een rondleiding door het gemeentehuis, moesten de Welpen toch echt naar school en bedankte het college Gerben, Lennard, Lian, Lieke, Lisa, Maaike, Mat, Max, Niek, Patricia, Philippe, Robin, Ruben, Ruben en Sylvie voor hun bezoek.

Welpen Scouting Diever op bezoek bij het college