Praat mee over de toekomst van Westerveld

In mei 2019 begonnen we met de campagne ‘Westerveld Natuurlijk’ om aan u te vragen wat u belangrijk vindt in Westerveld. Dit was dé start op weg naar de Omgevingswet. De Omgevingswet is een nieuwe wet die de regels voor ruimtelijke ontwikkeling samenvoegt en in gaat op 1 januari 2022.

Op basis van alle informatie uit de campagne ‘Westerveld Natuurlijk’ zijn er ambities en speerpunten geformuleerd. We zijn benieuwd of u deze deelt en willen daarover graag met u in gesprek gaan. Vragen die de gemeenteraad bezighouden zijn:

• Vindt u terug wat u in de campagne hebt aangegeven?
  • Herkent u de dingen die u belangrijk vindt?
  • Wat zou u nog willen meegeven richting de Omgevingsvisie?

Op dinsdag 26 januari 2021 van 16:00 uur tot 20:00 uur organiseren wij een digitaal moment om over de ambities en speerpunten met u in gesprek te gaan. Het gaat om een inloopbijeenkomst. Een half uur aanschuiven kan al voldoende zijn! U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen, dit kan via www.inloopwesterveld.nl.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om digitaal aan te schuiven, dan kunt u uw opmerkingen e-mailen naar info@gemeentewesterveld.nl

Mede op basis van uw reacties zal de raad zich ook zelf nog uit kunnen spreken over de ambities en speerpunten die zijn opgehaald. Het Ambitiedocument wordt gebruikt als één van de bouwstenen voor de Omgevingsvisie die hierna zal worden ontwikkeld.