Actualisatie informatiegids Westerveld Gemeentemagazine

Vanaf deze week (30 januari) is Akse Media gestart met het actualiseren van de redactionele adressen en acquisitie voor de nieuwe informatiegids van Westerveld, het gemeentemagazine 2023-2024.

Gemeentemagazine

In 2023 bestaat de gemeente Westerveld 25 jaar: reden voor een eigentijds magazine, boordevol informatie en advertenties met een frisse, nieuwe uitstraling! Het gemeentemagazine is de opvolger van de bekende gemeentegids (informatiegids).

De firma Akse Media bv uit Den Helder is de officiële uitgever van het gemeentemagazine van Westerveld. Het college van burgemeester en wethouders heeft formeel besloten dat Akse Media het recht heeft dit magazine uit te geven en hiervoor acquisitie te plegen.       

Per e-mail of telefonisch bericht

De vermeldingen in de gemeentegids van 2022-2023 voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens kan controleren en eventueel naar wens aanpassen. Is er géén e-mailadres bekend, dan wordt u tijdens de actualisatieperiode telefonisch door het bedrijf benaderd.

Contact

Wijzigingen, of een nieuwe aanmelding, kunnen op de volgende manieren worden doorgegeven:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. informatiegids Westerveld)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. informatiegids Westerveld) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op: U dient uw organisatie of vereniging zelf aan te melden voor evtuele plaatsing in het adressengedeelte. Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen worden doorgegeven tot uiterlijk week 11, 17 maart 2023. Een standaard-vermelding is altijd gratis.