Informatiebijeenkomsten Westerveld Bespaart Energie

We zijn allemaal bezig met antwoorden te zoeken op vragen als:
• Hoe breng ik mijn energierekening omlaag?
• Hoe kan ik zoveel mogelijk energie besparen?
• Wat moet ik daarvoor allemaal doen?
• Hoe kan ik daarbij worden geholpen, praktisch en financieel?
Vooral nu de energieprijzen de pan uitrijzen!

Om onze energierekening naar beneden te krijgen, moeten we energie besparen. Zo douchen we al korter, zetten we de verwarming een graadje lager en trekken een warme trui aan.

Informatiebijeenkomsten

Om u verder te helpen met het besparen van energie nodigen we u uit voor één van de informatiebijeenkomsten Westerveld Bespaart Energie. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alles te horen over:

• energiebesparingstips;
  • isolatiematerialen en het gebruik ervan;
  • mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Ook kunt u vragen stellen aan medewerkers van de gemeente Westerveld, van Welzijn MensenWerk en van Actium.

Wanneer en waar

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

• Donderdag 19 januari in de Veldkei Havelte
  • Maandag 23 januari in Ons Dorpshuis Wilhelminaoord
  • Donderdag 26 januari in de Heidehoek Vledderveen
  • Maandag 30 januari in Hart van Diever Diever
  • Donderdag 2 februari in Over Entinghe Dwingeloo

Inloop: vanaf 19.00 uur. Start: 19.30 uur

Kom naar één van de bijeenkomsten. Laat u adviseren en helpen. U staat er niet alleen voor!

Om direct met het besparen van energie te beginnen, krijgt u na afloop een douchetimer en stekkerdoos met schakelaar mee naar huis!

Westerveld bespaart energie
Westerveld Bespaart Energie is een initiatief van het Dorpenoverleg Westerveld, Energiecoöperatie Westerveld, Welzijn MensenWerk, Actium en gemeente Westerveld. Bekijk ook de flyer informatiebijeenkomsten Westerveld bespaart Energie