Welkomstpakket voor nieuwe inwoners gemeente Westerveld

Inwoners die vanuit een andere gemeente naar de gemeente Westerveld verhuizen kunnen vanaf nu een welkomstpakket aanvragen. In dit welkomstpakket zitten onder andere de informatiegids, de Cultuurgids, een magazine van de Beweegcoaches, een wandelkaart en andere interessante informatie over de gemeente. Het pakket is via de gemeentelijke website en aan de balie aan te vragen.

Burgemeester Rikus Jager: “Om nieuwe inwoners wegwijs te maken in Westerveld is er een pakket samengesteld, zodat zij de omgeving kunnen verkennen en ontdekken. Onze gemeente is gelegen in een mooi landelijk gebied en heeft tal van prachtige natuurgebieden, leuke winkels, gezellige horeca en een rijk verenigingsleven.”

Kennismakingsbijeenkomst met het college

Tweemaal per jaar organiseert gemeente Westerveld een kennismakingsbijeenkomst met het college van Westerveld. Tijdens deze avond worden nieuwe inwoners bijgepraat door de burgemeester, de wethouders en de gemeentesecretaris en kan er op een informele manier kennisgemaakt worden. Bent u onlangs naar de gemeente verhuisd en nieuwsgierig naar onze gemeente? Meld u dan aan voor de eerstvolgende kennismakingsbijeenkomst op donderdag 5 oktober 2023 via telefoonnummer 14 0521 of info@gemeentewesterveld.nl o.v.v. kennismakingsbijeenkomst.  

Als nieuwe inwoner kunt u ook een welkomstpakket aanvragen. Bent u onlangs in de gemeente Westerveld komen wonen en heeft u interesse in het welkomstpakket? Vul dan het formulier Welkomstpakket aanvragen in.