Gemeentegids 2018 - 2019

In de week van 2 tot en met 7 juli 2018 wordt de Informatiegids Westerveld 2017-2018 (de gemeentegids) huis-aan-huis bezorgd (met uitzondering van de adressen met nee/nee-sticker).

Geen gids ontvangen? U kunt een papieren exemplaar afhalen in het gemeentehuis of laten toesturen (belt of mailt u daarvoor de gemeente op 14 0521 en info@gemeentewesterveld.nl ).

Digitaal

De ‘papieren’ Informatiegids Westerveld 2018 - 2019 bestaat uit twee gedeelten: het eerste deel gaat over het gemeentebestuur en de diensten die de gemeente levert. De informatie in het eerste gedeelte is ook te vinden op deze site. Het tweede gedeelte van de gids is een overzicht van organisaties, verenigingen, stichtingen et cetera in de gemeente. Dit tweede gedeelte wordt beheerd door de uitgever (Akse Media) én is óók digitaal te raadplegen:

Verandering in gegevens doorgeven

Staat uw organisatie, vereniging, stichting et cetera in de gids en veranderen de (contact)gegevens? Geef deze mutatie dan direct door in een e-mail aan de uitgever van de Informatiegids Westerveld. Zo blijven de digitale gids en de app het hele jaar door actueel. De uitgever is Akse Media, redactie@aksemedia.nl Graag bij onderwerp schrijven: Informatiegids Westerveld.

Visuele beperking

Heeft u een visuele beperking of kent u iemand met een visuele beperking en heeft u (hij/zij) moeite met het lezen van de ‘papieren’ gids? Uitgever Akse Media kan de gids ook leveren als grootlettergids, braillegids et cetera. Neem voor een aangepaste gids contact op met uitgever Akse Media op telefoonnummer 0223 – 66 88 77 of e-mailadres info@aksemedia.nl
Ook
de grootlettergids en braillegids zijn gratis.