Vraag aan de gemeente? Stuur een WhatsApp!

In de gemeente Westerveld kunnen inwoners sinds maart dit jaar via WhatsApp vragen aan de gemeente stellen.

Laagdrempelig

“Het gebruik van WhatsApp is, naast de andere communicatiekanalen, een laagdrempelige manier om in contact te komen met de gemeente. Vragen of meldingen worden snel door onze medewerkers beantwoord. We merken dat veel gebruikers tevreden zijn met deze extra dienst.” Aldus burgemeester Jager.

WhatsAppen met de gemeente kan via het telefoonnummer 06 11 43 44 05. WhatsApp wordt door ruim 11 miljoen Nederlanders gebruikt en is daardoor een mooie toevoeging aan de andere communicatiemiddelen van de gemeente.

Privacy

Vragen waarvoor privacy gevoelige gegevens nodig zijn, zoals een Burgerservicenummer, kunnen niet via WhatsApp beantwoord worden. In deze gevallen wordt op een andere manier contact gezocht.