Woonmarkt Kalterbroeken 4 juli

Op donderdag 4 juli 2019 van 19.00 tot 20.30 uur organiseert de gemeente Westerveld de woonmarkt Kalterbroeken in het gemeentehuis van Diever. Tijdens de woonmarkt kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden om in de bijzondere woonwijk Kalterbroeken in Diever te wonen.

Op de woonmarkt kunt u onder andere informatie krijgen over:

• Een aantal bijzonder mooie ‘grenzeloze’ kavels, waar u uw eigen droomhuis kunt bouwen. Op deze woonvelden hebben de toekomstige bewoners samen met de gemeente de kavelgrenzen bepaald. Enkele kavels zijn nog beschikbaar. We informeren u graag over de mogelijkheden;
  • De projectontwikkelaars Kroon en Dons, Troost en Finnhouse Houtbouw B.V. zijn aanwezig om u te informeren over hun plannen om prachtige duurzame woningen te ontwikkelen in de wijk Kalterbroeken;
  • Algemene informatie over bijvoorbeeld het bestemmingsplan en de inrichting van het openbaar gebied.

Bent u geïnteresseerd in één van de grenzeloze bouwkavels of heeft u interesse in één van de plannen van de projectontwikkelaars? Dan zien wij u graag op donderdag 4 juli!

Meer informatie over Kalterbroeken: www.gemeentewesterveld.nl/kalterbroeken