• Breng grof huishoudelijk afval naar het afvalbrengstation

De afgelopen maanden belandt er steeds vaker grof huishoudelijk afval in de grijze container of in de ondergrondse restafvalcontainer. Ongeveer 19% van het afval in de restafvalcontainer bestaat uit grof huishoudelijk afval.

• Wegafsluiting Poolweg in Dwingeloo

Op maandag 10 augustus 2020 starten de reconstructiewerkzaamheden aan de Poolweg. De weg vanaf de Heuvelenweg tot het bebouwde kombord is afgesloten.

• Lintjesregen 2020

Op vrijdag 3 juli 2020 reikte burgemeester Jager de koninklijke onderscheidingen uit in Hotel Brinkzicht in Vledder.

• Wethouder de Haas deelt zomerpretpakketten uit

Wethouder de Haas heeft deze week samen met de Beweegcoaches 90 zomerpretpakketten uitgedeeld aan kinderen en jongeren in Westerveld die opgroeien in armoede.

• Gezocht: schouwmeesters voor de openbare ruimte

De afgelopen jaren zijn er afspraken gemaakt over hoe de kwaliteit van de openbare ruimte er uit moet zien. Hierover is gesproken met verschillende instanties, organisaties en inwoners uit onze gemeente, vertegenwoordigd in de werkgroep BrinQ. In het kader van dit project is er een visie opgesteld die door de gemeenteraad is vastgesteld.