Boek historische vereniging Diever

Vrijdag 9 juli 2021 heeft burgemeester Jager het eerste exemplaar van het boek 'Fragmenten uit het verleden van de vroegere gemeente Diever' ontvangen uit handen van voorzitter Geertsma van de Historische vereniging Diever.

Deze meest recente uitgave van de verenigng telt bijna 600 pagina’s en bevat verhalen, artikelen en heel veel foto’s. In het boek wordt verteld over archeologie, het bestuur, ontginning land- en bosbouw en over de kernen Zorgvlied, Wateren, Oude Willem, Geeuwenbrug, Dieverbrug, Wittelte, Oldendiever, Diever, Kalteren en Wapse.

Meer informatie staat op de site van de Historische vereniging voormalige gemeente Diever

Overhandiging eerste exemplaar van het boek van de historische vereniging Diever

Links voorzitter Geertsma en rechts burgemeester Jager