Gezocht: Creatieve Westervelders voor expo ‘Boeren burgers en buitenlui’

Bent u creatief en maakt u kunst in uw vrije tijd. Dan is de gemeente Westerveld op zoek naar u. Van 31 augustus tot en met 26 oktober 2017 stelt de gemeente Westerveld de hal van het gemeentehuis beschikbaar voor een expositie van kunstwerken vóór en dóór Westervelders. Een expositie geïnspireerd op het thema van de 31ste Open Monumentendag: ‘Boeren, burgers en buitenlui' . Dat heeft alles te maken met de landelijke opening van de Open Monumentendag, die dit jaar op 7 september 2017 plaatsvindt op landgoed Overcinge in Havelte. De kunstwerken kunnen schilderijen zijn, maar ook gedichten, beelden, foto’s, keramiek etc.

Exposeren

Wilt u graag deelnemen aan deze expositie, lever dan uw kunstwerk in op maandag 10 juli  2017  tussen 10.00 uur en 16.00 uur in het gemeentehuis in Diever. Om deel te kunnen nemen moet uw kunstwerk voorzien zijn van een kaartje met naam, adres, postcode en plaats, telefoonnummer en e-mailadres. U kunt hiervoor het aanmeldformulier gebruiken dat te vinden is op www.gemeentewesterveld.nl/expoBBB. Daar vindt u ook meer informatie over deze expositie en de criteria voor het inleveren van een kunstwerk.

Bekendmaking en opening

De expositiecommissie van de gemeente Westerveld beoordeelt alle ingeleverde kunstwerken en besluit welke kunstwerken worden geëxposeerd (alle kunstenaars worden hierover geïnformeerd). De officiële opening van de expositie vindt plaats op donderdag 31 augustus 2017 om 15.00 uur in het gemeentehuis.

Meer informatie over de criteria voor het inleveren van een kunstwerk en een aanmeldformulier  vindt u op de pagina: expositie Boeren, burgers en buitenlui.