Zon zoekt Drent in Diever

Op dinsdag 20 juni 2017 komt de campagnekaravaan van 'Zon zoekt Drent' weer naar Westerveld. In het Dingspilhuus in Diever kunt u op 20 juni vanaf 19.30 uur terecht voor informatie over zonne-energie, zonnepanelen, zonneboilers, de zonnelening et cetera.

Bij ‘Zon zoekt Drent’ staat zonne-energie centraal. Tijdens de avond is er aandacht voor de zonnekaart van de gemeente, de zonnelening of andere financieringsmogelijkheden voor zonnepanelen en zonneboilers. Verder krijgt u tips, hoe u aan de slag kunt met de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler. Op de bedrijvenmarkt kunnen bedrijven u adviseren over de aanschaf van zonnepanelen en zonneboilers. Ook kunt u met uw vragen over het energiezuiniger maken van uw woning terecht bij medewerkers van het Drents Energieloket.

Iedereen is van harte welkom op de informatiebijeenkomst, maar eigenaren van huizen met een zuidelijk gerichte kap, worden speciaal uitgenodigd. Deze daken leveren namelijk het hoogste rendement op. De eigenaren van deze woningen worden geselecteerd met behulp van de zonnekaart.

Nu alvast meer weten? Kijk op:

www.zonzoektdrent.nl
www.drentsenergieloket.nl
www.drenthe.zonnekaart.nl