Kick-off Westerveld Toppers in Dwingeloo

Op donderdag 29 augustus 2019 van 16.00 tot 18.00 uur is in sportcomplex de Hulsebosch de feestelijke aftrap van een nieuw sportprogramma voor kinderen in de gemeente Westerveld. Het sportprogramma is speciaal ontwikkeld voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar die onder deskundige begeleiding willen sporten.

Iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur wordt er onder begeleiding van trainers, beweegcoaches van de gemeente Westerveld en kinderfysiotherapeut Monique Uneken een sportles gegeven aan kinderen die nu aansluiting missen bij een reguliere sportvereniging. Iedere maand komt een andere sport aan bod zoals, voetbal, volleybal, taekwondo of zwemmen. De lessen worden aangepast naar het niveau van het kind. Het schooljaar start met de feestelijke kick-off met een stormbaan, springkussen en andere leuke activiteiten.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor Westerveld Toppers? Stuur dan een e-mail naar de beweegcoaches van de gemeente Westerveld via beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of neem telefonisch contact op via 14 0521. Deelname is gratis.

Westerveld Toppers is ontstaan vanuit volleybalvereniging Wesseling DOK en wordt uitgevoerd in samenwerking met FysioPlus Diever-Dwingeloo en de beweegcoaches van de gemeente Westerveld. In totaal werken er tien verenigingen mee aan de uitvoering van Westerveld Toppers.