Nieuwe gemeentegids 2022/2023

In de week van 6 tot en met 10 juni 2022 wordt de Informatiegids Westerveld 2022-2023 (de gemeentegids) huis-aan-huis bezorgd (met uitzondering van de adressen met nee/nee-sticker).

Geen gids ontvangen? U kunt er een afhalen in het gemeentehuis of deze laten toesturen via een e-mail naar info@gemeentewesterveld.nl.

Digitaal

De ‘papieren’ Informatiegids Westerveld 2022-2023 bestaat uit twee gedeelten: het eerste deel gaat over het gemeentebestuur en de diensten die de gemeente levert. De informatie in het eerste gedeelte is ook te vinden op deze website. Het tweede gedeelte van de gids is een overzicht van organisaties, verenigingen, stichtingen et cetera in de gemeente. Dit tweede gedeelte wordt beheerd door de uitgever (Akse Media) én is óók digitaal te raadplegen op de website https://westerveld.smartmap.nl/ óf in de Gemeentegids App.

Verandering in gegevens?

Staat uw organisatie, vereniging, stichting et cetera in de gids en veranderen de (contact)gegevens? Geef deze mutatie dan door in een e-mail aan de uitgever van de Informatiegids Westerveld. Zo blijven de digitale gids en de app het hele jaar door actueel. De uitgever is Akse Media, redactie@aksemedia.nl 

Visuele beperking

Heeft u een visuele beperking of kent u iemand met een visuele beperking en heeft u (hij/zij) moeite met het lezen van de ‘papieren’ gids? Uitgever Akse Media kan de gids ook leveren als grootlettergids, braillegids et cetera. Neem voor een aangepaste gids contact op met uitgever Akse Media op telefoonnummer 0223 – 66 88 77 of e-mailadres info@aksemedia.nl 
Ook de grootlettergids en braillegids zijn gratis.