Excursie naar ROVA

Wilt u een kijkje nemen achter de schermen bij ROVA in Zwolle? Op vrijdag 6 april 2018 heeft u de kans een voorlichtingsbijeenkomst en een rondleiding te volgen bij ROVA.

U krijgt dan informatie over de historie en de nieuwe ontwikkelingen op afvalgebied. U ziet tijdens de rondleiding ook het werkterrein van ROVA en hoe het gescheiden afval wordt opgeslagen en vervoerd.

De ROVA Groenbus (de bus die rijdt op gas uit úw GFT) haalt u op bij het gemeentehuis in Diever en brengt uw weer terug naar de opstapplaats.

Programma
12.45 uur                                instappen bij het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 in Diever
13.30 uur                                koffie en thee bij ROVA Zwolle
13.45 uur                                start voorlichting en rondleiding
15.45 uur                                einde en vertrek vanuit Zwolle
16.30 uur                                terug bij het gemeentehuis Raadhuislaan 1 in Diever

Vooraf aanmelden
Heeft u interesse? Schrijf u dan vóór zaterdag 31 maart 2018 in via: www.rova.nl/rondjerova. Deze ‘excursie’ is gratis.

We vertrekken bij minimaal 15 deelnemers en er kunnen maximaal 40 deelnemers mee. Minimale leeftijd 12 jaar. We selecteren op tijdstip van inschrijving. De bevestiging ontvangt u per e-mail op de dinsdag voorafgaand aan de excursie.