Wethouder Smidt onthulde het gebiedsbord Holtingerveld

Wethouder Smidt onthulde op maandag 19 maart 2018 één van de drie gebiedsborden van het Holtingerveld. Gebiedsborden worden geplaatst bij erkende landschappen en parken, in de herkenbare stijl: witte afbeelding op een bruine achtergrond. Het gebiedsbord is ontworpen door de ANWB. De borden zijn gefinancierd door Regionaal Landschap Drents-Friese grensstreken.

Afgelopen week zijn er drie gebiedsborden geplaatst aan de toegangswegen van het Holtingerveld: langs de Van Helomaweg met de aansluiting Boskampsbrugweg in Havelte, Ruiterweg met de aansluiting Boekweitenweg in Darp en Van Helomaweg 1 in Wapserveen.

Binnen Drenthe zijn er vijf gebieden die aangeduid worden met een gebiedsbord. Hiervan zijn er drie in de gemeente Westerveld: Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en nu het Holtingerveld . De andere gebieden zijn Geopark de Hondsrug en de Drentse Aa.

Onthulling gebiedsbord Holtingerveld