19 maart Brainstormsessie VN-verdrag

Aanstaande dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur is er een brainstormsessie over het VN-verdrag in Stad & Esch in Diever. Iedereen moet mee kunnen doen en een goed leven kunnen leiden. Om dat voor iedereen te waarborgen, hebben de Verenigde Naties een verdrag gemaakt voor de rechten van de mens met een beperking.

Graag nodigen we u uit voor de brainstormsessie ‘iedereen doet mee’
Uitnodiging Brainstormsessie (PDF 371 kB)

We gaan niet alleen in gesprek, we gaan ook echt aan de slag met het VN-verdrag. We gebruiken deze middag voor het opstellen van een agenda met concrete acties die in 2019 en 2020 gezamenlijk uitgevoerd gaan worden. Aan de hand van een lijst met onderwerpen stellen we deze uitvoeringsagenda op. Ervaringsdeskundigen, medewerkers van de gemeente, professionals in de zorg en ondersteuning en andere belanghebbenden zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@gemeentewesterveld.nl.