Bespaarmarkt in Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord

Op 12 maart 2019 organiseren gemeente Westerveld en het Drents Energieloket een Bespaarmarkt over het toepassen van isolatiemaatregelen en duurzame verwarming in de woning. Wilt u ook een energiezuinig huis en daardoor een lage energierekening en meer wooncomfort? Kom dan naar de Bespaarmarkt in Ons Dorpshuis in Wilhelminaoord en laat u informeren. De deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend en de markt duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Tijdens de Bespaarmarkt is er een bedrijvenmarkt en er worden verschillende korte presentaties gegeven. Op de bedrijvenmarkt kunt u direct in gesprek met regionale bedrijven op het gebied van isolatie en duurzame verwarming. Het Drents Energieloket is aanwezig om u te helpen met onafhankelijk advies. Daarnaast zijn de Energie Coöperatie Westerveld en Buurkracht aanwezig. Zij kunnen u informeren over de ideeën en mogelijkheden om in Westerveld samen aan de slag te gaan met verduurzaming.

Voor de organisatie van de avond is het fijn om vooraf te weten, hoeveel belangstellenden er komen. Maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom! Meer informatie over energiebesparing staat onder andere op de website van het Drents Energieloket.