Uitnodiging subsidiespreekuren voor ondernemers 27 maart 2019

Op 27 maart organiseert gemeente Westerveld in samenwerking met Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) subsidiespreekuren voor ondernemers.

De spreekuren zijn bedoeld voor ondernemers met investeringsplannen die nieuwe banen opleveren. Plannen kunnen gaan over vestigen, uitbreiden, innoveren, diversifiëren of herzien van bedrijfsactiviteiten in de gemeente Westerveld. Maar ook als u uw personeelsbeleid wil professionaliseren of wilt investeren in de ‘inzetbaarheid’ van uw medewerkers is het spreekuur wellicht iets voor u. Tijdens het spreekuur gaat u 30 minuten in gesprek met specialisten van het SNN. Zij geven u advies over kansrijke subsidieregelingen voor uw plannen.  

Het spreekuur vindt plaats van 15.00 – 21.00 uur in het gemeentehuis Westerveld aan de Raadhuislaan 1 in Diever. Aanmelden kan door te mailen naar info@gemeentewesterveld.nl Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een afspraak.  Ter voorbereiding vragen we een korte beschrijving van de vraag aan te leveren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de spreekuren kunt u contact opnemen met de bedrijvencontactfunctionaris via info@gemeentewesterveld.nl  en/of telefoonnummer 14 0521