Geslaagde kennismakingsbijeenkomst nieuwe inwoners Westerveld

Donderdag 16 maart 2023 was de eerste kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners van Westerveld. Inwoners die zich nieuw vestigden in Westerveld konden zich aanmelden voor een bijeenkomst met het college om kennis te maken.

In de raadzaal werden de kersverse inwoners van Westerveld verwelkomd door de burgemeester, de wethouders en de gemeentesecretaris. Ook D66 raadslid Anke Oosterhuis was aanwezig. Op een informele manier werd er informatie gedeeld over de gemeente, het gemeentehuis en het college en de gemeenteraad. De inwoners konden zich ook voorstellen en hun eerste ervaringen delen. De bijeenkomst werd afgesloten met een rondleiding door het gemeentehuis. Er werd een ronde gemaakt langs de B&W kamer, de kamers van het college en alle kunstwerken. 

Verhuisd naar de gemeente?

Tweemaal per jaar organiseert gemeente Westerveld een kennismakingsbijeenkomst met het college van Westerveld. Bent u onlangs naar de gemeente verhuisd en nieuwsgierig naar onze gemeente? Meld u dan aan voor de eerstvolgende kennismakingsbijeenkomst op donderdagavond 5 oktober 2023 via telefoonnummer 14 0521 of info@gemeentewesterveld.nl o.v.v. kennismakingsbijeenkomst. 

Als nieuwe inwoner kunt u ook een welkomstpakket aanvragen. In dit pakket zitten onder andere de informatiegids, de Cultuurgids, een magazine van de Beweegcoaches, een wandelkaart en andere interessante informatie over de gemeente. Het pakket is via het 'aanvraagformulier welkomstpakket' te bestellen of kan aan de balie afgehaald worden.

Foto van kennismakingsbijeenkomst
Eerste kennismakingsbijeenkomst nieuwe inwoners (foto: gemeente Westerveld)