Open Monumentendag Westerveld op Lentefair in Frederiksoord

Bezoekers van de Lentefair in Frederiksoord op zaterdag 13 en zondag 14 mei 2017, maken bij de stand Open Monumentendag Westerveld kans op een rondvlucht met een heteluchtballon! Gemeente Westerveld schrijft hiervoor een prijsvraag uit. Bezoekers kunnen deelnemen door bij de stand Open Monumentendag Westerveld een flyer, met daarop de prijsvraag, op te halen. Onder alle juiste inzendingen wordt de rondvlucht verloot. Daarnaast maken bezoekers van de facebookpagina Open Monumentendag Westerveld kans op vrijkaartjes voor museum ´De Koloniehof´ of een gratis ritje met de Kolonietram. Voor elke honderdste persoon, die de pagina liked zijn er twee vrijkaartjes.

Open Monumentenweekend Westerveld

Gemeente Westerveld is dit jaar gastheer voor de Landelijke opening Open Monumentendag op donderdag 7 september 2017 met het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’. Aansluitend organiseert de gemeente het Open Monumentenweekend Westerveld, met allerlei activiteiten en evenementen. Op de Lentefair wordt alvast ‘een tipje van de sluier opgelicht’ en loopt er tussen 12.00 uur en 15.00 uur een dorpsomroeper rond om bezoekers te informeren over het Open Monumentenweekend. Uiteraard kunt u  in de stand van Open Monumentendag Westerveld ook terecht voor informatie over dit bijzondere weekend. Daarnaast vindt u in de stand diverse fiets- en wandelroutes, informatie over cultuurhistorie en erfgoed in Westerveld en het UNESCO nominatiedossier voor de Koloniën van Weldadigheid.

De stand Open Monumentendag Westerveld is herkenbaar aan de vlag met het geel-blauwe logo van Open Monumentendag. U vindt ons op veld F bij  nummer 18!