Afscheid oud wethouders Klaas Smidt en Homme Geertsma

Op donderdag 31 mei 2018 nemen oud wethouders Klaas Smidt en Homme Geertsma afscheid als wethouder van de gemeente Westerveld.

Wij nodigen u uit voor de afscheidsreceptie op donderdag 31 mei van 15.30 uur tot 17.30 uur in de hal van het gemeentehuis in Diever. U bent van harte welkom.

We horen graag of u erbij bent.
Aanmelden kan tot vrijdag 25 mei via www.gemeentewesterveld.nl/afscheidsreceptie

Cadeautip
Wilt u Klaas een cadeau geven? Hij stelt een donatie voor de Stichting Vrienden van de Duofiets (NL89RABO0126637482) op prijs. Het doel van deze stichting is mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking de mogelijkheid bieden om onder begeleiding te fietsen.

Wilt u Homme een cadeau geven? Hij stelt een donatie voor de Stichting Rett Syndroom (NL64INGB0000009150) op prijs. Deze stichting heeft als doel wetenschappelijk onderzoek naar behandeling en genezing van het Rett syndroom financieel te ondersteunen.