Gratis VR-gaming en sport event nu op 6 juni 2018

In samenwerking met Windesheim Zwolle, Welzijn MensenWerk, VV Havelte, Rugbyclub The Big Stones, Stichting Survival Havelte en Sportzaal MFA in Havelte organiseert de gemeente Westerveld op woensdag 6 juni 2018 van 18.30 uur tot 21.00 uur voor het eerst een VR-gaming en sport event. Het event bestaat uit verschillende rondes zodat de deelnemers optimaal kunnen genieten van de gave activiteiten. Tussen de rondes door is er een gezond hapje en een drankje te nuttigen.

Het event stond eerst gepland op maandag 21 mei. Omdat dit op tweede pinksterdag viel en midden in de examenperiode waren er te weinig aanmeldingen. Daarom is het event nu verplaatst naar woensdag 6 juni.

Het event bevat veel gave, weinig gebruikte gameactiviteiten. Er is bijvoorbeeld een VR Oculus Touch. Er zullen ook andere sportieve technologieën aanwezig zijn, zoals XBOX-Kinect. Als klap op de vuurpijl is er een VR Formule 1 simulator aanwezig waar de deelnemers op mogen racen.

Het is bedoeld voor jongeren tussen 12 en18 jaar oud en afkomstig uit Havelte, Uffelte, Wapserveen, Darp en Havelterberg. Er wordt gestart en geëindigd bij de Sportzaal MFA in Havelte, Havelter Schapendrift 22. Verder loopt het parcours over het rugbyveld van Rugby club The Big Stones. Ook zullen er activiteiten op het terrein van de survivalvereniging in Havelte plaatsvinden.

Geïnteresseerd? Geef je dan op, alleen of in tweetallen. Dit doe je door een email te sturen naar: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of door te bellen naar: 14 0521.