Nieuwsgierig naar uw fitheid? Kom de Fittest doen in Dwingeloo

Bewegen is belangrijk voor het welzijn van mensen. Als gemeente ondersteunen we dit. We nodigen daarom inwoners van Dwingeloo van 65 jaar of ouder uit om op 23 of 30 mei 2018 een Fittest te komen doen in Cultureel Centrum Over Enthinge in Dwingeloo. Een Fittest laat zien hoe fit en gezond u op dit moment bent en wat u kunt doen om dit te behouden of te verbeteren.

Hoe fit bent u? Kunt u advies gebruiken?

De Fittest is bedoeld voor inwoners in en rondom Dwingeloo die nieuwsgierig zijn naar hun fitheid. De Fittest duurt ongeveer 1 uur en is speciaal ontwikkeld voor mensen van 65 jaar of ouder. De Fittest meet onder andere uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht van de arm- en beenspieren, reactiesnelheid, bloeddruk en bloedsuiker. Tijdens de test zijn de praktijkondersteuner van het Medisch Centrum, fysiotherapeuten van Fysiotherapie Dwingeloo, de beweegcoach van de gemeente Westerveld, de wandelcoach van Dwingeloopt en andere specialisten uit Dwingeloo aanwezig die u kunnen adviseren. Bent u nieuwsgierig naar uw fitheid? Mail dan vóór woensdag 16 mei 2018 naar beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl of bel via telefoonnummer 14 0521.

Doet u mee?

Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u een week voor de Fittest een brief met daarin de datum en het tijdstip waarop u de test kunt doen. Uw gegevens worden in alle gevallen strikt vertrouwelijk behandeld. Deelname aan de Fittest is geheel gratis!