Campagne Westerveld Natuurlijk van start

Op dinsdag 7 mei is de campagne ‘Westerveld Natuurlijk’ afgetrapt. Tijdens de campagne gaan we met inwoners in gesprek over wat zij van waarde vinden en waar we de komende tijd extra op moeten inzetten.

In de maanden mei, juni en juli zijn we daarom op veel plaatsen in de gemeente te vinden. We bezoeken ieder dorp, we zijn bij sportverenigingen en bij supermarkten en zijn aanwezig bij evenementen die in onze gemeente worden georganiseerd.

Campagne geeft richting aan toekomst van de gemeente

Via de campagne ‘Westerveld Natuurlijk’ halen we input op voor de Samenlevingsakkoorden en de Omgevingsvisie. In de Omgevingsvisie staan ambities voor thema’s als gezondheid, veiligheid, economie, duurzaamheid, natuur en landschap. In de Samenlevingsakkoorden worden concrete actiepunten voor de komende jaren vastgelegd. Een campagne die richting geeft aan de toekomst van onze gemeente!

Bouwen aan de gemeente

Volgens wethouder De Jong is de campagne dé start om verder te bouwen aan de gemeente Westerveld: “Het belangrijkste is: antwoord krijgen op de vragen wat men van waarde vindt in hun omgeving en wat volgens inwoners mooier of beter kan. Met het antwoord op deze vragen, kunnen we namelijk verder bouwen aan de prachtige gemeente Westerveld.”

Meer informatie over de campagne staat op de website Westerveld Natuurlijk.

Aftrap campagne Westerveld Natuurlijk