Jong en oud uit Diever samen op pad

Zaterdag 11 mei 2019 zwaaide wethouder De Haas leden van de Jongeren activiteitengroep uit Diever en bewoners van de Jan Thijs Seinenhof uit. Samen gingen ze naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. De bewoners van Jan Thijs Seinenhof hebben een prachtige dag gehad.

De Jongeren activiteitengroep organiseert jaarlijks het cardbidschieten in Diever. Tijdens een vergadering werd door een van de leden het idee geopperd om ook eens een activiteit te organiseren voor bewoners van de Jan Thijs Seinenhof. Zo gezegd, zo gedaan!

De Jongeren activiteitengroep heeft de handen uit de mouwen gestoken om het uitje tot een succes te maken. Ook andere partijen hebben een steentje bijgedragen. Zo heeft Blok Tours uit Steenwijk tegen een kleine prijs het vervoer verzorgd. Eveneens hebben Zorggroep Noorderboog, Het Ondernemersfonds Westerveld, Dorpsbelangen Diever, Welzijn Mensenwerk een bijdrage geleverd.

Ook de gemeente Westerveld heeft een financiële bijdrage geleverd. Wethouder De Haas: “Vanuit de inclusieve samenleving en het eenzaamheidsvraagstuk willen wij graag dergelijke ontmoetingen tussen jong en oud stimuleren.”

Foto uitzwaaimoment Jongeren activiteitengroep