Mei 2020

• Vervoer van zwerfdieren

Vanaf 1 juni 2020 verzorgt de stichting Dutch Animal Rescue (DAR Dierenambulance) het vervoer van zwerfdieren in de gemeenten Westerveld, De Wolden en Hoogeveen.

• Politieke avond Westerveld 26 mei 2020

De raad vergadert op dinsdag 26 mei om 20.00 uur. Het betreft een digitale raadsvergadering.

• Aangepaste openingstijden en afvalinzameling

Op donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag) en op maandag 1 juni 2020 (2e Pinksterdag) is het gemeentehuis gesloten.

• Gemeente Westerveld zoekt vernieuwende ideeën

Heeft u een goed idee? Een uniek idee met een meerwaarde voor Westerveld? Wij horen graag van u!

• Politieke avond Westerveld 12 mei 2020

De raad vergadert op dinsdag 12 mei om 20.00 uur. Het betreft een digitale raadsvergadering.

• Word partner van het Sport- en Preventieakkoord Westerveld

De ambitie en daarmee ook het hoofddoel van het sport- en preventieakkoord is dat sport en bewegen bijdraagt aan gezonde inwoners. Dit doen we door in te zetten op vitale sportclubs, een duurzame sport- en beweeg infrastructuur en door Westerveld als beweeggemeente op de kaart te zetten. Een belangrijk doel van het proces tot lokaal sport- en preventieakkoord is dat de samenwerking tussen sportverenigingen in Westerveld wordt versterkt, dat er gezamenlijk trajecten opgestart worden en dat de sportverenigingen intensiever gaan samenwerken met hun omgeving (denk bijvoorbeeld aan maatschappelijke organisaties).

• Toespraak en kransleggingen 4 mei 2020

Voorgaande jaren was het gemeentebestuur op 4 mei om 12.00 uur vertegenwoordigd bij de herdenking op het Doldersummerveld bij het Monument Doldersum, en 's avonds bij de herdenkingen in Diever, Dwingeloo, Havelte en Vledder.

• Nieuwe gemeentegids

In de week van 11 tot en met 15 mei 2020 wordt de Informatiegids Westerveld 2020-2021 (de gemeentegids) huis-aan-huis bezorgd (met uitzondering van de adressen met nee/nee-sticker).