Informatiebijeenkomst uitbreiding Zorgvlied

Op maandagavond 20 november 2017 organiseert de gemeente een informatieavond over de geplande woningbouw in Zorgvlied, in het verlengde van de Meester Onsteestraat.

Ontwikkelaar Dons en Troost gaat in de 1e fase negen wooneenheden bouwen: vijf woningen in één rij en twee blokjes twee-onder-een-kapwoningen (samen vier wooneenheden). De twee-onder-een-kapwoningen kunnen levensloopbestendige woningen worden.

Op maandagavond 20 november zijn er artist impressions van het plan te bewonderen, wordt er een 3D-presentatie getoond én wordt informatie gegeven over bestemmingsplanprocedure. Ook zal er een symbolische startsein gegeven worden voor de verkoop van de woningen. Indicatie van de verkoopprijzen: hoekwoning circa € 167.000,- VON, tussenwoning circa € 138.000,- VON en levensloopbestendige woning (2^1) circa € 210.000,- VON.

De informatiebijeenkomst is in hotel Villa Nova (Dorpstraat 38 in Zorgvlied): de inloop is vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur begint het programma. Voor de inrichting van de zaal is het handig vooraf het aantal belangstellenden te weten. Wilt u deze avond bijwonen? U kunt zich aanmelden via info@gemeentewesterveld.nl