Nationaal Schoolontbijt op OBS de Hoekstee in Vledder

Op dinsdag 7 november 2017 heeft OBS De Hoekstee in Vledder deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Burgemeester Jager en Wethouder Geertsma waren hierbij aanwezig.

Het Nationaal Schoolontbijt wordt in de week van 6 tot en met 10 november door heel Nederland gehouden. Overal schuiven burgemeesters en wethouders aan.

De leerlingen van OBS de Hoekstee in Vledder werden voor één keer zonder ontbijt naar school gestuurd. De hele school was aangeschoven voor een gezond ontbijt en een leuke les over de beste start van de dag. Zo hebben de kinderen geleerd hoe belangrijk het is om elke dag te ontbijten en wat je ’s ochtends het beste kunt eten. Wethouder Geertsma gaf een toelichting over wat gezond eten is en wat er gebeurt in je lichaam wanneer je iets eet.

Rond 9.00 uur waren alle buiken weer gevuld en gingen de leerlingen terug naar de klas.

Burgemeester Jager en Wethouder Geertsma zijn hartelijk ontvangen op OBS de Hoekstee,
Burgemeester Jager en wethouder Geertsma zijn hartelijk ontvangen op OBS de Hoekstee.