Ondernemers in het zonnetje gezet

Vrijdag 17 november 2017 is de Dag van de Ondernemer 2017. Wethouder Smidt heeft ook dit jaar een aantal ondernemers een taart bezorgd.

Dit jaar was de tweede editie van de landelijke ‘Dag van de Ondernemer’. Een initiatief van MKB-Nederland dat het gemeentebestuur van Westerveld omarmd heeft. Een aantal ondernemers heeft een lekkere taart bezorgd gekregen vanwege hun inzet voor een breder lokaal belang. Wethouder Smidt nam een aantal bezorgingen voor eigen rekening.

Daarnaast zijn alle ondernemers in Westerveld door het gemeentebestuur in het zonnetje gezet in een bedankadvertentie in huis-aan-huiskrant Da’s Mooi van dinsdag 14 november en de Meppeler Courant van woensdag 15 november 2017.

De Westerveldse ondernemers die dit jaar een taart hebben ontvangen, hebben zich op bijzondere wijze ingezet voor het organiseren van de fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’, de Olympia’s Tour en het televisieprogramma Boomhutten XXL. En de winnaar van een landelijke prijs, heeft ook een taart ontvangen. De taarten zijn bezorgd bij:

• Architectenbureau Van Ruth in Dwingeloo – Ondernemersfair
  • Installatiebedrijf Sjabbens in Diever – Ondernemersfair
  • Klussenbedrijf Marco Dekker in Dwingeloo – Ondernemersfair
  • Stolk Autoservice in Dieverbrug – Ondernemersfair
  • Varekamp Notariaat in Dwingeloo – Ondernemersfair
  • Broekman Bouwbedrijf in Nijensleek – Olympia's tour
  • De Tippe in Vledder – Olympia’s tour
  • Herberg de Roskam in Uffelte – Olympia's tour
  • Hotel Brinkzicht in Vledder – Olympia's tour en het recente bedrijfsplan/de enorme investering in Brinkzicht
  • Camping Diever in Diever – Boomhutten XXL
  • Camping Torentjeshoek in Dwingeloo – Boomhutten XXL
  • Aangenaam Olde Horst in Diever – ‘Erop uit in eigen land' prijs 2017, categorie B&B

(Bij Planet Monkey in Uffelte (medeorganisator van de Ondernemersfair) was helaas niemand aanwezig om de taart in ontvangst te nemen).

Samen delen

De extra pluim van de gemeente was in de vorm van een taart, omdat dat feestelijk en lekker is. Maar óók omdat een taart heel goed gedeeld kan worden: met medewerkers én met familieleden die vaak meewerken in het bedrijf dan wel ervoor zorgen dat de ondernemer de ruimte heeft om te ondernemen.

Taart voor De Torentjeshoek

Links de heer Weenink van De Torentjeshoek, rechts wethouder Smidt