Wie is het Talent van Westerveld 2017

Het college is op zoek naar het Talent van Westerveld 2017. Tot 15 december 2017 kunnen talenten aangemeld worden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 17 januari 2018 wordt hét talent bekendgemaakt.

Het ‘Talent van Westerveld’ is een groep of persoon die in 2017 een maatschappelijk initiatief/idee heeft opgepakt en uitgevoerd. Bijvoorbeeld de organisatie van een evenement, van diverse activiteiten of de uitvoering van een concreet plan. Belangrijk is, dat het initiatief/idee is opgepakt en uitgevoerd, door en voor inwoners van Westerveld.

Aanmelden van talent

U kunt een persoon/groep aanmelden die volgens u de prijs 'Talent van Westerveld' verdient door een mail te sturen naar info@gemeentewesterveld.nl onder vermelding van ‘Aanmelding Talent van Westerveld’. Wij verzoeken u om in de mail de contactgegevens (naam, adres, e-mail, telefoonnummer) te vermelden van de persoon/groep die u aanmeldt en waarom deze persoon/groep volgens u de prijs verdient. U kunt tot en met 15 december 2017 een persoon/groep aanmelden.

Bekendmaking

Het college kiest de winnaar. Uit alle aanmeldingen worden eerst drie talenten genomineerd; zij ontvangen persoonlijk bericht en worden rond 9 januari 2018 bekendgemaakt op onze website. De uiteindelijke winnaar, dus hét Talent van Westerveld 2017, wordt bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie (op woensdag 17 januari 2018).

De prijs Talent van Westerveld is in 2015 in het leven geroepen en bestaat uit een cheque van € 500,-.