Evenemententerrein Dwingeloo feestelijk geopend

Op maandag 26 november hebben burgemeester Jager en de heer Kruithof (voorzitter van de Stichting Dwingel Old & Nei) het evenemententerrein in Dwingeloo geopend. Met de opening wordt de renovatie van het evenemententerrein afgesloten.

De renovatie, die in de late zomer van 2018 begon, is samen met gebruikers en omwonenden van het evenemententerrein in Dwingeloo tot stand gekomen.

Prachtig terrein voor grote evenementen

Burgemeester Jager is zeer tevreden met het opgeknapte evenemententerrein: “Dwingeloo heeft met de realisatie van dit evenemententerrein een prachtige plek voor grote evenementen. Nu heeft Dwingeloo plaats voor alle soorten evenementen. De Brink in Dwingeloo kunnen we gebruiken voor de knussere en kleine evenementen en dit terrein voor de grootste evenementen.”

Opening evenemententerrein Dwingeloo

De opening werd afgesloten met een hapje en een drankje