Wegafsluitingen in de gemeente

Vanaf maandag 23 november 2020 zijn er tijdelijk meerdere wegafsluitingen in de gemeente Westerveld. Wij vragen uw begrip voor de overlast die de werkzaamheden met zich meebrengen.

Fietspad Vledderlandenpad

Op maandag 23 november 2020 starten wegwerkzaamheden aan het fietspad Vledderlandenpad. Het fietspad is afgesloten voor al het fietsverkeer vanaf de aansluiting met de Vledderlanden tot en met de aansluiting met de Baeteweg.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 4 december 2020, onder andere afhankelijk van het weer

Holtien Dwingeloo

Op maandag 23 november 2020 starten de werkzaamheden voor het omvormen van asfaltverharding naar een betonverharding van Holtien. Vanaf de t- splitsing Holtien tot en met Holtien 6 is de Holtien afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 11 december 2020, onder andere afhankelijk van het weer.

Sliekenweg Dwingeloo

Op maandag 23 november starten de werkzaamheden voor het omvormen van klinkerverharding naar een betonverharding van de Sliekenweg in Dwingeloo. Vanaf de t- splitsing Voslanden tot en met de t- splitsing Eemster is de Sliekenweg afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 18 december 2020, onder andere afhankelijk van het weer.