• Politieke avond Westerveld 7 december 2021

Op dinsdag 7 december om 20:00 uur vindt er een voorbereidende Politieke avond Westerveld plaats. De vergadering vindt digitaal plaats.

• Start verkoop eerste fase woningbouw Vledderveen

De gemeente Westerveld biedt woningbouwkavels aan in Vledderveen. De planlocatie is het voormalig voetbalveld aan de Jodenweg. In het plan worden maximaal 21 woningen gerealiseerd, verdeeld over vijf woonvelden. Het plan wordt in twee fases uitgegeven.

• Politieke avond Westerveld 30 november 2021

Op dinsdag 30 november 2021 om 19:30 uur vindt er een besluitvormende Politieke avond Westerveld plaats. Deze vindt digitaal plaats.

• Vernieuwende initiatieven en evenementen van harte welkom

In 2021 zijn weer mooie en vernieuwende initiatieven en evenementen ingediend.

• Start met online verlengen rijbewijs per 1 december 2021

Met ingang van 1 december 2021 is het in de gemeente Westerveld mogelijk om de verlenging van het rijbewijs online aan te vragen via de website van de RDW. U kunt het rijbewijs al na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis.

• Kerstboomactie 2022

Ook dit jaar kunnen verenigingen meedoen aan de kerstboomactie en zo de clubkas 'spekken'.
    Na de jaarwisseling kunnen georganiseerde instellingen of groepen (scholen, (buurt)verenigingen, sportclubs et cetera) gebruikte kerstbomen verzamelen en op zaterdag 8 januari 2022 inleveren op het afvalbrengstation in Havelte of bij het steunpunt buitendienst in Dieverbrug. Voor iedere ingezamelde kerstboom wordt een beloning van € 1,00 gegeven voor de clubkas.

• Politieke avond Westerveld 16 november 2021

Op dinsdag 16 november 2021 om 20:00 uur vindt er een voorbereidende Politieke avond Westerveld plaats. De vergadering vindt fysiek in de raadzaal plaats.

• Politieke avond Westerveld 9 november 2021

Op dinsdag 9 november 2021 om 15:00 uur vindt er een raadsvergadering plaats. De vergadering vindt fysiek in de raadzaal plaats.