Wethouder Vedder bezoekt ondernemers tijdens MKB Dag van de Ondernemer 2022

Vrijdag 18 november is de landelijke Dag van de Ondernemer. Een dag, waarin MKB Nederland de aandacht vestigt op de ondernemers in Nederland. Wethouder van Economie en Landbouw Roel Vedder heeft vanmorgen een aantal bedrijven bezocht en verrast met een heerlijke slagroomtaart.

Samen met gedeputeerde Henk Brink bracht de wethouder een bezoek aan Staalbedrijf Kamphof in Dwingeloo. Daarna volgde een bezoek aan het agrarisch bedrijf van de familie Aalbers in Dieverbrug die op biologische wijze het melkveebedrijf runnen. Zij zijn aangesloten bij de Stichting Boerentrots. De Stichting Boerentrots vertelt het verhaal van dfe agrarische gemeenschap in Westerveld. 

De ochtend werd afgesloten bij Landgoed "t Wildryck in Dieverbrug. Een recreatiebedrijf met een hoog service niveau: kamperen met privé sanitair met vloerverwarming, dus geschikt voor winterkamperen. Daarnaast beschikt het bedrijf over bungalows, glampingtenten en diverse soorten chalets. Het centrumgebouw, met receptie, restaurant, speeltuin en overdekt zwembad. Allemaal ondernemers die vol passie hun bedrijf runnen. 

Dag van de ondernemer

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. 

Roel Vedder 3   Roel Vedder 1    Roel Vedder 4