Commissaris bezoekt Westerveld

Commissaris van de Koning mevrouw J. Klijnsma heeft zaterdag 9 oktober 2021 een bezoek aan Westerveld gebracht. Samen met burgemeester H. Jager en gemeentesecretaris D.B. Bruijn-Van den Berg is een rondrit op de fiets gemaakt door de gemeente om een aantal musea te bezoeken.

Het bezoek werd in Brassserie Oer in de Toegangspoort Holtingerveld ontvangen waar na een kop koffie, de fietstocht startte. De eerste stop werd gemaakt bij  museum De Proefkolonie in Frederiksoord, waar het gezelschap werd ontvangen door onder andere museumcoördinator mevrouw Groen en een aantal vrijwilligers. In het gesprek met de vrijwilligers werd (nogmaals) onderstreept, hoe belangrijk de inzet van vrijwilligers is.
De volgende stop op de fietstocht was bij Zeemuseum Miramar in Vledder waar vrijwilligerscoördinator mevrouw C. Heijman en een aantal bestuursleden van het museum het gezelschap hartelijk ontving.
Het laatste museum dat tijdens de fietstocht werd bezocht was Museums Vledder: het museum van valse kunst én glaskunst.

Foto bij bezoek aan Westerveld