Start verkoop kavels Zorgvlied op 29 oktober

Op maandag 29 oktober 2018 start de verkoop van zes vrije kavels aan de Meester Onsteestraat in Zorgvlied. Het gaat om vrije kavels voor vier vrijstaande woningen en twee twee-onder-één-kap woningen. Voor de bouw op deze kavels kan de koper zelf een architect en bouwer in de arm nemen of zelf een eigen droomwoning realiseren.

In de tweede helft van 2016 heeft gemeente Westerveld samen met J&R Projecten een belangstellendenpeiling voor een woningbouwplan in Zorgvlied gehouden. Tijdens deze bijeenkomst kwam naar voren dat er behoefte was aan levensloopbestendige woningen in het middensegment én nieuwbouwwoningen voor starters. Met de verkoop van kavels in fase twee worden deze plannen meer en meer werkelijkheid.

Eerste fase afgerond

Het plan is opgedeeld in twee fasen. De eerste fase bestaat uit vijf rijwoningen en vier twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen zijn ontwikkeld door J&R projecten en eind 2017 in de verkoop gegaan. Er zijn nog slechts twee twee-onder-één-kap woningen beschikbaar!

Nu de eerste fase bijna is afgerond, start de uitgifte van de kavels aan de rechterzijde van dezelfde straat. Voor informatie over de vrije kavels in de tweede fase kunt u contact opnemen met de gemeente Westerveld. Voor meer informatie over de nog twee beschikbare twee-onder-een-kap woningen in fase één kunt u contact opnemen met Fehse Makelaardij te Havelte.