• Organisaties houden bijna 80 kilometer weg en berm zwerfvuilvrij

Maar liefst negen organisaties in Westerveld doen mee aan de pilot ‘Schoon Belonen’. Dinsdag 31 oktober 2017 werden de contracten ondertekend door wethouder Geertsma en vertegenwoordigers van deelnemende organisaties.

• Geslaagde inloopbijeenkomst Holtingerveld

Op dinsdag 17 oktober 2017 werd een informatiebijeenkomst gehouden om geïnteresseerden te informeren over de plannen in en rond de Toegangspoort Oerlandschap Holtingerveld, waaronder de bouw van het nieuwe informatiecentrum. Onder andere wethouder Smidt was namens de gemeente Westerveld aanwezig op deze inloopbijeenkomst.

• Inloopbijeenkomst Piet Soerplein

Graag laten de Dorpsgemeenschap Havelte en de gemeente Westerveld u het nieuwe ontwerp voor het Piet Soerplein zien, en nodigen u uit voor een inloopbijeenkomst.

• Cursus ‘Meer Vrijwilligers In Korte Tijd’ groot succes

In Westerveld hebben Sportvereniging Vledder, Jeugdclub Vledderveen, Rugbyclub Dwingeloo Scouting Diever, DOS Diever/Dwingeloo en Voetbalvereniging Uffelte de cursus ‘Meer Vrijwilligers In Korte Tijd’ gevolgd.

• Vervolg regiopromotie

Maandag 16 oktober 2017 hebben de gemeente en Stichting Toeristische Promotie Westerveld een dienstverleningsovereenkomst getekend. Het contract werd namens het college ondertekend door wethouder Smidt en namens de stichting voorzitter Sloot.

• Gemeente en RENDO ondertekenen duurzaamheidsconvenant

Op maandag 16 oktober 2017 hebben wethouder H. Geertsma en directeur E. Veenstra van netwerkbedrijf RENDO, een duurzaamheidsconvenant ondertekend.

• Bladkorven worden eind oktober geplaatst

Eind oktober 2017 plaatst de gemeente weer 170 bladkorven in de bebouwde kommen.

• Bomenonderhoud Koningin Wilhelminalaan

Vanaf 6 november 2017 (week 45) pleegt de gemeente groot onderhoud aan de boomstructuur aan de Koningin Wilhelminalaan van Fredriksoord tot de provinciale grens.

• Inloopbijeenkomst over rotonde in de N855

Op donderdag 19 oktober 2017 houden de provincie Drenthe en de gemeente Westerveld een inloop over de aanleg van een rotonde op de T-kruising provinciale weg N855 - Valderseweg in Dwingeloo.