Inloopbijeenkomst over rotonde in de N855

Op donderdag 19 oktober 2017 houden de provincie Drenthe en de gemeente Westerveld een inloop over de aanleg van een rotonde op de T-kruising provinciale weg N855 - Valderseweg in Dwingeloo.

De inloop is donderdag 19 oktober van 16.30 tot 20.00 uur in Cultureel centrum Over Entinghe in Dwingeloo. Tijdens de inloop zijn de ontwerptekeningen van de nieuwe verkeerssituatie te bekijken en medewerkers van de provincie en de gemeente zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Planning

In het voorjaar van 2018 starten de voorbereidende werkzaamheden zoals het verleggen van kabels en leidingen. Rond 1 maart 2018  begint de aanleg van de rotonde op de T-kruising N855 - Valderseweg. De werkzaamheden duren in totaal maximaal acht weken.