Relatieconcert landmacht in teken van verbondenheid met regio

De landmachtbrigade uit Havelte biedt in samenwerking met de gemeenten Steenwijkerland en Westerveld de inwoners van deze gemeenten ook dit jaar een relatieconcert aan. Dit vindt woensdagavond 15 november 2023 plaats in theater De Meente in Steenwijk. De brigade brengt met het relatieconcert de onderlinge verbondenheid met de regio tot uitdrukking en toont daarmee haar dankbaarheid voor het draagvlak waar ze op mag rekenen.

Kaarten kopen

De zaal van het theater is geopend vanaf 19.30 uur. Entree is  €3,50 inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang. Het concert begint om 20.00 uur en is circa 22.00 uur afgelopen. Er is geen pauze.

De kaartverkoop gaat via www.demeenthe.nl, de kassa of bij het gemeentehuis in Diever.

Beroepsorkest Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’, onder leiding van dirigent Frans-Aert Burghgraef, verzorgt het concert in het theater De Meenthe in Steenwijk. Dit beroepsorkest van de Koninklijke Landmacht speelt een zeer afwissend programma waarin de ‘veteraan’ een belangrijke plek inneemt. De getalenteerde zanger sergeant-majoor Dennis Kroon ondersteunt een aantal nummers vocaal.

Gastheren tijdens het concert zijn burgemeester Rob Bats van de gemeente Steenwijkerland, burgemeester Rikus Jager van de gemeente Westerveld en Regionaal Militair Commandant Noord, kolonel Huub Klein Schaarsberg van 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte.

Relatieconcert 2022-209
Foto: relatieconcert Koninklijke Landmacht 2022