Gratis naar de film Wildernis in Drenthe

Op donderdag 27 september om 20.00 uur is de film “Wildernis in Drenthe” te zien in dorpshuis De Veldkei, Veldkamp 77 in Havelte (zaal open vanaf 19.30 uur). Inwoners van de gemeente Westerveld mogen gratis naar de vertoning van deze film.

De succesvolle film van Henk en Janetta Bos, waarin de natuur van het Hart van Drenthe en het Nationaal Park Drents Friese Wold centraal staat, ging eind 2016 in De Nieuwe Kolk in Assen in première.
De film laat zien dat de provincie een schat aan natuurschoon heeft waarin vele soorten dieren, planten en insecten leven. Met beelden zoals nooit eerder in een Nederlandse natuurfilm vertoond.
U kunt zich september aanmelden bij Welzijn MensenWerk via het formulier op de website www.welzijnmw.nl/wildernis.
U kunt ook een  aanmeldingsformulier opvragen bij het Centraal Meldpunt in dorpshuis De Veldkei, T 085 – 273 1427. Er zijn 200 kaarten beschikbaar. Maximaal twee personen per aanmelding.