Nationale Sportweek Westerveld van start

Van 15 tot en met 29 september kan iedereen kennismaken met diverse sportverenigingen uit de gemeente Westerveld. Er worden verschillende open trainingen en sportclinics georganiseerd, waar zowel jongeren als volwassen gratis aan mee kunnen doen.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten voor sportclubs. De Beweegcoaches geven hier invulling aan binnen de gemeente Westerveld. Deelnemende sportclubs binnen Westerveld zijn: BEW Vledder, Golfclub Havelte, Omnisportvereniging DOS Dwingeloo/Diever (dans en atletiek), Volleybalvereniging DOK Dwingeloo, Badmintonclub Dwingeloo, Judovereniging Jigotai Diever, Voetbalvereniging Old Forward/Wapserveen en Dans & Energie Dwingeloo/Uffelte.

Bekijk hier de dagen en tijden waarop de open trainingen zijn.