Uitnodiging: Tijd voor ontmoeting!

In de week tegen eenzaamheid presenteren wethouders Henk Doeven en Jacob Boonstra op donderdag 29 september in Dwingeloo een 'ontmoetingsbankje' en de cultuurgids, met tal van mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.

Aan de Heuvelenweg in Dwingeloo wordt een bankje omgetoverd tot een uniek 'Ontmoetingsbankje'. Bij de start van de 'Week tegen eenzaamheid' willen we met dit bankje een plek markeren die symbool staat voor ontmoeting tussen mensen. Een mooi punt om een praatje te maken, kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Samen met inwoners ondergaat het bankje onder leiding van kunstenares Bernadette een metamorfose. Het resultaat hiervan willen wij graag laten zien.

Tegelijkertijd brengt de gemeente een cultuurgids uit met meer dan 150 verenigingen, ateliers, musea en bibliotheken. Ook plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten! We zijn blij en trots dat we deze gids aan onze inwoners kunnen presenteren!

Wees welkom!

De gezamenlijke presentatie is op donderdag 29 september vanaf 14.30 uur aan de Heuvelenweg in Dwingeloo, schuin tegenover supermarkt Aldi. Koffie en thee staat klaar. Om 15.00 uur zullen wethouders Jacob Boonstra en Henk Doeven genodigden en belangstellenden welkom heten.