Beweeggroep mannen 55+ groot succes

Eind november 2018 is een pilot gestart met een beweeggroep voor mannen van boven de 55 jaar uit Dwingeloo en omgeving. Tijdens de lessen onder begeleiding van sportbegeleider Norbert Baas konden de mannen kennis maken met verschillende vormen van sport- en speloefeningen in de sporthal.

Na de proefperiode van vier lessen was het enthousiasme zo groot dat unaniem is besloten om verder te gaan met de beweeggroep. De lessen zijn vanaf maandag 7 januari wekelijks op maandag van 16.00 uur tot 17.00 uur in sporthal De Hulsebosch in Dwingeloo. De beweeggroep is een initiatief van de werkgroep ‘Dwingeloo In Actie’. om mensen uit Dwingeloo en omgeving in beweging te krijgen. En om zo uiteindelijk een gezondere leefstijl erop na te laten.

Heeft u ook interesse in deze beweeggroep en/of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Beweegcoach Tim Jansen van de gemeente Westerveld via telefoonnummer 14 0521 of via beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

beweeggroep in actie
Beweeggroep in actie